#

Despre competiție

1. FAN Courier și spiritul antreprenorial

Știm că începuturile sunt dificile, dar și frumoase.
Iar când ești talentat și pasiunea ta devine o muncă de zi cu zi, meriți să fii premiat. La FAN Courier credem în spiritul creativ și în începuturi, pentru că și business-ul nostru a pornit la fel. Începând cu 2012, am sprijinit în fiecare an tinerii creatori de modă români prin promovarea creațiilor lor vestimentare, iar acest angajament a avut ca urmare transformarea unui eveniment periodic într-o platformă sustenabilă de creștere și dezvoltare a talentului creativ.

Ca urmare a succesului nostru în edițiile anterioare, în 2015 am lansat #fashionFANatic, o nouă inițiativă de susținere a spiritului antreprenorial și de promovare a următoarei generații de fashion designeri. #fashionFANatic este o competiție care va putea deschide cu adevărat ușile pentru tinerii designeri atunci când aceștia vor dori să-și transforme colecția într-un business de succes.

2. Ce fel de designer căutăm?

Credem că este important ca designerii aflați la început de drum să aibă o platformă unde să-și poată demonstra talentul creativ, să înceapă să-și creeze contacte în industrie și să-și dezvolte un portofoliu puternic. De aceea ne dorim să-i încurajăm pe cei care vor să se afirme, dar au nevoie de susținere. Căutăm oameni care cred cu tărie în talentul lor și vor să urmeze o carieră în acest domeniu. Așa că dacă simți că fashion-ul este pasiunea ta și vrei să-ți expui creațiile pe calendarul modei, #fashionFANatic este competitia pe care o cauți.

3. Ce câștigi?

Noi îți susținem pasiunea și îți oferim:

  • un photo shoot complet semnat Cosmin Gogu Photography

    Vei avea la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care se va ocupa de planificarea și organizarea acestui photo shoot: începând de la selecție și styling, modele & make-up puse la dispoziție de noi, până la decorul locației, ce va fi stabilit în urma unui brainstorming creativ la care vom participa împreună. Tot ce trebuie să faci este să vii cu colecția, de restul ne ocupăm noi.

  • eveniment de lansare:

    Vrem să ne asigurăm că vei câștiga vizibilitate și expunere în cadrul unui eveniment unic de lansare. Și aici vei beneficia de o echipă dedicată care va fi responsabilă de planning-ul evenimentului, cu tot ce presupune acesta: asigurarea locației, a echipei foto, a regizorilor de eveniment și a welcoming-ului invitaților. În plus, vei avea avantajul unei promovări media ca la carte, în cadrul conferinței de presă organizate tot de echipa #fashionFANatic. La eveniment vor participa nume cunoscute din presă și din lumea mondenă, așa că pregătește-te să-i inspiri cu colecția ta.

  • multă faimă:

    Te vei bucura mai departe de susținerea noastră, astfel că, pe lângă expunerea oferită în cadrul evenimentului de lansare, calendarul cu ținutele tale va ajunge în mii de exemplare pe tot teritoriul țării, către partenerii și colaboratorii FAN Courier.

4. Procesul de jurizare

Pentru că vrem să ne asigurăm că vei avea parte de o jurizare exemplară, am invitat specialiști de top din lumea modei să-ți evalueze colecțiile. Juriul #fashionFANatic este alcătuit dintr-o echipă de profesioniști cu expertiză în industria designului și a fashionului romanesc, așa că pregătește-te să-i inspiri cu talentul tău. Câștigătorul va fi ales de echipa echipa de specialiști împreună cu inițiatorii competiției. Votul se acordă în funcție de potențialul tău și de capacitatea de a obține rezultate în industria de fashion.