Te rugăm să citești cu atenție regulamentul și condițiile înscrierii în competiție pentru a nu rata șansa la marele premiu.

#

Regulament

Etapele concursului #fashionFANatic

Înscriere colecții: în perioada 30 mai - 30 iulie 2017
Jurizare colecții: în perioada 1 - 5 august 2017
Anunț câștigător: în perioada 5 - 10 august 2017
Photo shoot colecție: în perioada 20 - 31 august 2017
Eveniment lansare colecție: decembrie 2017

A. ORGANIZATOR

Organizatorul competitiei “Fashion FANatic ” este SC FAN Courier Express SRL, CUI RO 13838336, inregistratata la Registrul Comertului cu numarul J40/4014/2001, cu sediul in Bucuresti, Str. Fabrica de Glucoza 11C, Sector 2, denumita in continuare ORGANIZATOR. Date de contact : 021.9336 si/sau marketing@fancourier.ro.

Competitia “Fashion FANatic” (denumita in continuare COMPETITIA ) se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare REGULAMENT), care este obligatoriu pentru toti participantii.

B. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

COMPETITIA se va desfasura in perioada 30.05.2017-30.07.2017 pe intreg teritoriul Romaniei.

C. CONDITII DE PARTICIPARE

Inscrierea in competitie presupune inregistrarea tinutelor vestimentare, pe platforma www.fashionfanatic.ro a unei colectii compusa din 12 fotografii, fiind acceptate doar colectii vestimentare ce includ tinute complete. Un participant poate inscrie in competitie una sau mai multe colectii, fiecare colectie va avea o noua inregistrare in platforma, iar participantul garanteaza pentru colectia sau colectiile inscrise: acestea trebuie sa ii apartina in totalitate. Nu sunt acceptate colectii care nu apartin designerului.

Imaginile inscrise in galerie trebuie sa respecte urmatoarele specificatii tehnice :format „JPG” sau „PNG”cu dimensiunea maxima de 1 Mb.

Participand la aceasta competitie, cei care isi inscriu colectiile cedeaza drepturile de imagine catre FAN Courier. Acesta poate prelua fotografiile inscrise si se poate folosi de acestea in scopul promovarii competitiei. De asemenea, participantul, in cazul care castiga competitia , este de acord ca FAN Courier sa demareze actiunile de promovare a acestei competitii in asocierea cu lucrarile inscrise in competitie si implicat cu numele designerului sau al brandului inscris in platforma.

FAN Courier isi rezerva dreptul de a verifica imaginile inscrise in competitie si informatiile furnizate in platforma inainte de publicare si de a selecta continutul care respecta regulamentul competitiei. Odata inscrisa o colectie in competitie, colectia va fi validata de un administrator FAN Courier si publicata pe platforma in cel mai scurt timp posibil de la inscrierea acesteia. Astfel, colectiile inscrise nu sunt publicate automat ci intra intr-un proces de moderare si autentificare, apoi acestea pot fi publicate sau nu.

In cazul nepublicarii unei colectii inscrise pe platforma noastra, echipa va contacta participantul pentru a-l anunta motivul deciziei nepublicarii.

Orice incercare de fraudare a sistemului de catre participantii care incearca sa isi mareasca artificial sansele de castig va fi sanctionata prin inlaturarea lor din concurs. Nu sunt acceptate colectii exclusiv de incaltaminte sau accesorii sau o singura piesa vestimentara.

D. ANUNTAREA CASTIGATORILOR & VALIDAREA ACESTORA

Un participant inscris in competitie va furniza datele personale reale pentru a fi contactat ulterior de catre FAN Courier in cazul in care este declarat castigator, iar daca un participant nu inscrie in competitie datele personale de contact se declara neeligibil. In cazul selectarii unui participant pentru a fi desemnat castigator, echipa FAN Courier va contacta castigatorul pentru validarea telefonica, iar daca in 3 zile de la contactarea acestuia, castigatorul nu raspunde cererii noastre, atunci se va contacta participantul care s-a clasat pe locul 2, respectiv 3, s.a.m.d pana la validarea unui castigator.

Odata validat telefonic, castigatorul va fi anuntat pe platforma competitiei si pe pagina de Facebook FAN Courier : www.facebook.com/FANCourier.

Procentul jurizarii: 60% echipa de juriu a competitiei nominalizata in categoria ” Juriu” si 40% vot public in platforma competitiei.

Castigatorul selectat de FAN Courier va trebui sa confirme faptul ca este disponibil pentru a se alatura echipei in actiunile ce urmeaza imediat dupa incheierea competitiei. Astfel, acesta va participa activ in organizarea photo shoot-ului si a evenimentului de lansare.

FAN Courier isi rezerva dreptul de a-si schimba oricand decizia asupra castigatorului si poate alege oricand o alta colectie inscrisa in competitie daca ulterior considera ca designerul selectat nu impartaseste acelasi viziuni ce vor urma imediat dupa competitie. In cazul in care acest lucru se intampla, FAN Courier va valida si va anunta un nou castigator.

In cadrul CAMPANIEI se vor acorda urmatoarele premii:

Valoarea premiilor este stabilita de echipa FAN Courier in limita bugetului disponibil setat pentru aceasta campanie, in cazul in care castigatorul va avea alte asteptari pe care echipa FAN Courier nu le poate indeplini, de comun acord, se va decide incheierea colaborarii.

Premiul consta intr-o sedinta foto semnata Cosmin Gogu Photography, Organizatorul punand la dispozitie o echipă de specialisti care va ajuta castigatorul sa planifice si sa organizeze photo shoot-ul: incepand de la selectie si styling, modele & make-up, pana la decorul locatiei, ce va fi stabilit in urma unui brainstorming creativ la care vor participa impreuna atat Organizatorul cat si castigatorul si un eveniment de lansare (echipa de organizare, locatie, invitatii, echipa foto, set-up, modele si styling). Castigatorul va trebui sa hotarasca modul in care isi va pune colectia in valoare si va trebui sa se implice in conceperea intregului eveniment.

Pentru ca un castigator sa poata primi premiul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  • sa fie rezident roman cu varsta peste 18 ani;
  • sa respecte in totalitate conditiile de participare stipulate la punctul C;

Premiile nu pot fi cedate de Castigator unei alte persoane.

E. RESPONSABILITATE

ORGANIZATORUL va acorda premiile persoanelor castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui REGULAMENT.

ORGANIZATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru :

  • inscrierile efectuate gresit;
  • inscrierile efectuate in afara CAMPANIEI .

F. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

FAN Courier este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 4487 conform legii 677/2001 pentru Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

G. PROCEDURA DE CONTESTARE

Orice persoana interesata poate contesta desemnarea castigatorului in termen de 10 zile la sediul ORGANIZATORULUI, in Str. Fabrica de Glucoza 11C.

H. INTRERUPEREA CAMPANIEI

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a pune capat CAMPANIEI anterior datei de 30.07.2017 exclusiv in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul ORGANIZATORULUI , continuarea CAMPANIEI nu ar mai fi posibila.

Intr-un astfel de caz, ORGANIZATORUL se obliga sa mentina pagina dedicata CAMPANIEI pe care sa anunte incetarea si sa indeparteze formularul electronic prin care se transmit datele personale si se alege destinatia dorita .

I. PREVEDERI FINALE

Decizia ORGANIZATORULUI in orice privinta este finala si legala pentru toti participantii.

Orice corespondenta cu ORGANIZATORUL care nu are legatura stricta cu competitia nu va fi luata in considerare. Inscrierile care nu corespund acestor reguli si conditii vor fi descalificate .

Prin participarea la COMPETITIE participantii sunt de acord sa respecte regulile si alte conditii stabilite de REGULAMENT. In cazul in care ORGANIZATORUL constata ca un Castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al COMPETITIEI, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin Castigatorului , fara alte despagubiri sau plati.

Castigatorilor le poate fi solicitata participarea la actiuni publicitare ce insotesc sau rezulta in urma COMPETITIEI, fara alte obligatii sau plati .

REGULAMENTUL oficial de desfasurare a CAMPANIEI este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant :