TRANSFORMĂ-ȚI PASIUNEA ÎN BUSINESS

Drumul de la primele schițe la un business adevărat nu este simplu, însă noi ți-l facem mai ușor. Urmează pașii de mai jos, înscrie-te în competiție, iar FAN Courier te ajută să-ți pui creațiile pe calendarul modei.

Creează-ți cont

Pentru a te înscrie în platformă, completează datele personale în formularul de înscriere sau înregistrează-te cu contul de Facebook.

Înscrie-ți colecția

Creează o colecție de 12 piese diferite - câte o ținută potrivită fiecărei luni a anului sau încarcă-ți una dintre colecțiile existente - minimum 12 ținute, până pe 3 august. În plus, este necesar ca lucrările să fie ținute complete și nu colecții izolate de accesorii sau de încălțăminte.

Primește voturi

Colecționează voturi pentru ținutele înscrise, câștigă vizibilitate și aprecieri din partea publicului pasionat de fashion și lasă-te evaluat de profesioniști.

Expune-ți colecția

Prezintă-ți creațiile în lumina reflectoarelor: câștigă un styling de excepție, un photo shoot semnat Cosmin Gogu Photography pentru calendarul FAN Courier 2019 și un eveniment unic de lansare a colecției tale.

;